Till alla er som läser och uppskattar min blogg!

Jag har ofta under livet känt mig liten på jorden i dubbel bemärkelse, och lite utanför, fast nog inte många kunnat märka det på mig. Men genom orden och skrivandet har jag alltid vuxit och känt mig lika “stor”som andra och betydelsefull nog. Men det räcker inte med att bara skriva för mig, jag har aldrig varit den som skriver för byrålådan, för jag vill beröra på riktigt, och göra skillnad med mina tankar, känslor och reflektioner med mina texter. Och jag vill göra gott…! 

Jag är så ödmjukt tacksam för att så många läser, kommentarerar och uppskattar det jag skriver, och jag kan se att jag nu hittills haft en, för mig ofattbar stor mängd läsare! Jag kan inte tro attt det är sant.. Det är ingen självklarhet för mig, då jag är en i mängden, bland då sååå många duktiga engagerade bloggare. 

Särskilt glad är jag för att ofta få höra att jag “sätter ord på andras tankar och känslor”, för det är ett verkligt hedersomnämnande för mig! 

Tack och största kramen till mina läsare, det är för er jag skriver! 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

8 kommentarer

  1. Underbara Ann – Du Skriver Starkt , Du Berör , Du Sätter konstant ord på det jag Tänker – tittar varje dag efter vad du har skrivit nu <3

    • Tack Kristina, vad glad jag blir,jag måste säga detsamma!Då och då, men inte så ofta kan jag känna ett särskilt “systerskap” med kvinnor,och det gjorde jag ganska tidigt med dig. Jag anar att vi liknande erfarenheter i vår historia, och jag känner igen mig i dina starka känslor och din oavvisliga uppriktighet och rättframhet. Och jag mår alltid bra när jsg läser dina inlägg och deltar i din healing. Stor varm systerlig kram!

    • Tack själv Ann ,tycker mycket om dina inlägg som verkligen berör, läser känner med dej ?

  2. Är en trogen läsare, och “jag förstår alltid” vad det är du menar i det du skriver. Känner igen mig själv i mycket.
    Kram och önskan om riktigt många sköna höstdagar och ett fortsatt kreativt skrivande.

    • Tack fina Eva – Britt, blir så glad! Känner alltid att du är en sån äkta och fin människa, och såna älskar jag! Visst är det så att vi högkänsliga ofta förstår varandra över alla hinder…

  3. Tack Ann!
    Du skriver så mycket som berör, mycket jag känner igen från mitt eget liv under tidigare åren, åren som man kan inte bara kasta bort och glömma, även om man vill, åren som gör ont fortfarande.
    Önskar allt gott till dig!

    • Tack snälla du, jag blir så tacksam och berörd över din fina uppskattning, stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *