Så glad jag blir över mina läsares vänliga, hjärtegoda hälsningar och igenkännanden…

Inte kan jag gå och lägga mig utan att först  skicka TUSEN kramar och mitt hjärtas tack… till alla er som i dag skrivit fina,  stöttande och vänliga kommentarer på mitt senaste blogginlägg om den förlorade kontakten med min son!

Jag blir verkligen så berörd av när människor som jag inte känner, aldrig har träffat, visar sin medkänsla när man delar  med sig av det som ligger där allra djupast i ens inre rum. Och jag är så glad om jag kan ge lite stöd tillbaka och när man kan mötas i ett igenkännande av det som är samma, eller liknande erfarenheter.

Jag tror på öppenhet mellan människor och att de berättelser, som vi alla har så många inom oss, ska få komma ut och bli lästa eller lyssnade på. För då kan vi spegla oss i varandra och känna igen varandra som de människor vi är genom det allmänmänskliga och våra livserfarenheter. Och trösten är så många gånger att man inte är ensam med sina problem, andra har upplevt detsamma och känner igen tankar och känslor.

För vi är inte ensamma på den här resan, vi lever egentligen livet tillsammans, sett ur ett större perspektiv, det tror jag. Vi lever bara på olika platser på olika håll…

Kärlek till er alla från mig!

 

 

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *