Det här påminner jag ofta mig själv om, och det kan… inte nog upprepas tycker jag !

Nä… det kan aldrig NOG upprepas tycker jag… att goda gärningar, snällhet och vanlig hederlig hygglighet, sannolikt aldrig går till spillo, även om det vi gör inte alltid bekräftas med en gång eller gör skillnad direkt. För så många gånger har jag sett och förstått att den goda viljan är PREDESTINERAD… och liksom sår sig själv, hittar alltid bästa jorden, slår rot och når sitt syfte. För det är förutbestämt, det är min absoluta uppfattning!

Och jag tror på den goda avsiktens magiska kraft, som tjänar också det som stannar vid att vara en genuin, välvillig TANKE. Ger den vingar och ser till att den alltid hamnar hos rätt mottagare och omständighet och låter den göra tjänst efter behov alltid välja att “ta ett tag” och ge en puff i rätt riktning åt en god gärning som far förbi på väg fram mot sitt mål och sin mening.

Hur än världen ser ut så finns alltid glädjen i att det att en snäll och godhjärtad människa bär på en nästan ofattbar förändringskraft! För i min värld räcker ofta ETT enda möte med en vänlig människa för att sudda ut energierna från en dags andra otrevliga negativa möten och intryck. Och också där… kan vi faktiskt välja sida för att jobba för ljuset i världen, det är ett mandat att akta och vårda!

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *