Ett stort och varmt tack…!

 

Mitt hjärtas varma TACK till alla er som läser min blogg och som uttrycker uppskattning över mina inlägg!

Jag är stolt, glad och hedrad över att bland så många andra duktiga, engagerade och hängivna bloggare få vara en av dem!

Med särskild stolthet representerar jag den grupp av 60- pluskvinnor som jag tycker, tyvärr, är en ganska underrepresenterad grupp av bloggare,och jag förstår verkligen inte varför…? Jag tänker fortsätta visa att ålder och erfarenhet är en TILLGÅNG och INGEN BRIST I den mänskliga verktygslådan -tvärtom! För med flera åldrar i bagaget har  man verkligt rika källor att ösa ur när man skriver, reflekterar och förhåller sig till livet , samhällsfrågor och mänskliga relationer. Och man blir inte automatiskt avtrubbad,”dum i huvudet” eller förbrukad för att man åldras – man mognar, hittar äntligen balansen och blir jädrans mycket klokare med åren! Och det tänker jag fortsätta flagga för i min blogg, samtidigt som jag  självklart välkomnar läsare i alla åldrar…!

 

De senaste dagarnas skara av läsare har varit så glädjande stor, och jag är bara så tacksam! För jag har en sån brinnande längtan efter att nå fram till människor med det jag tänker och känner, mina ställningstagande, min kritik av fördomar och dumhet, och min uppskattning och glädje över livet, människor, djur och natur och samhällsfrågor.

 

Och så länge det bara är möjligt, så länge jag lever och andas och är klar i knoppen, tänker jag värna om de svaga och marginaliserade människorna i vårt samhälle och för desamma också ut i den stora världen!

 

 

Jag ser fram emot att få fortsätta att bjuda på mig själv och min historia och få berätta vidare om mina erfarenheter, och lärdomarna av de “dikeskörningar” och misstag jag gjort.

Och med samma ohämmade entusiasm hoppas jag att med orden som redskap och fredligt vapen få fortsätta jaga dumheten, fördomarna och trångsyntheten och jag ska med nöje, och med en god avsikt reagera på bristen av vidsynthet och konsekventa tankar i samhället.

Med oförändrat mod ska jag fortsättningsvis och utan skam, skriva och lyfta fram mina egna “svagheter” och sprickor i fasaden för att andra ska kunna våga göra detsamma. Och för att ingen, absolut ingen ska behöva känna pressen av “perfektion” och ofelbarhet…. så till den grad att de blir sjuka, för det kommer aldrig att var okej för mig…! Jag ska i Anns Andrum fortsätta kämpa för rätten att få vara människa, fullt ut och i ordets hela betydelse!

Och jag ska garanterat fortsätta blogga om den andliga dimension av vår “verkliga” jordbundna verklighet som för mig är lika verklig, sann och ofrånkomlig som den. Och jag tänker berätta mer om de metafysiska, mediala upplevelser jag själv haft. Och jag ämnar behålla min fulla respekt för de människor som inte vill, eller kan se det möjliga i att livet fortsätter genom själens  resa och via  nya inkarnationer, och jag tar gärna en diskussion med de personerna i min blogg.

Det mirakulösa i kärlekens kraft och healingenergier ska jag aldrig upphöra att hylla och belysa, och jag tänker med en dåres envishet att fortsätta tjata om ganska underskattade, men  evigt värdefulla dygder som snällhet, mänsklig anständighet, hänsyn och hjälpsamhet…!

Och kära ni som läser min blogg! Jag tar väldigt gärna emot förslag på ämnen som ni vill att jag ska skriva om och kasta ljus över det. Eller ställ gärna frågor om det ni tycker är  viktigt och värt att utveckla, genom att jag tar upp det i min blogg.

Varmt välkomna är ni alla, ni som redan följer mig och potentiella nya läsare, att besöka Anns Andrum!

 

 

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *