Jag älskar och högaktar all er som går genom livet som sanna glädjespridare och öppnar stängda hjärtan med er universalnyckel i den mellanmänskliga kärlekens tjänst!

Jag är banne mig som ett stort läskpapper när det gäller snälla, på riktigt goda människor och jag dras till dom som en magnet! Jag älskar ordet SNÄLL och typ avgudar, såna som så osjälviskt och generöst praktiserar den här egenskapen och jobbar som outtröttliga fredssoldater och gör världen bättre och människor gladare varje dag!

Jag ser dom här världsförbättrarna, och har lagt märke till dom sen jag var barn, lite överallt: I affärer, på vårdcentraler eller som grannar, bybor och samhällsmedborgare. Jag har stött på dom i min släkt och bland riktigt goda vänner. Och jag har mött dessa vänliga ljusgestalter i böcker, filmer och teater eller i ett hastigt möte på gatan eller på ett tåg. Och då och då i en målning, där rollen eller motivet utstrålar den här fullständigt suveräna KÄRLEKSKRAFTEN!

Jag blir så innerligt glad och känner hopp för världen inför dessa SOLSTRÅLAR till medmänniskor som alltid tycks ha tid för ett vänligt ord och ett förbindligt leende, och som verkar ha en medfödd förmåga till inkännande med de människor och djur som just “då och där” behöver lite vänlighet och att få känna medmänsklighetens milda andedräkt mot sin kind.

 

Under åren och under en del flyttar har jag haft en hel favoritaffärer med en sån där fullkomligt underbar personal där varje inköp är lika med en healingbehandling. Och vore jag bara liiiite mer… tokig än jag redan är, så skulle jag kunna överväga att spendera hela, som min gamla mormor sa, “penningsjonen” på ett sånt ställe. 

 

Själv försöker jag efter MIN förmåga jobba på så gott jag kan i det här ljusarbetet, i smått som lite större. MEN jag har numera lärt mig mer om betydelsen av att sätta gränser för mina “filantropiska” insatser, och vet att det gäller att hämta hem sin kraft varje dag från dit jag skickat den, så den finns i mig själv också, för mina behov. Den lärdomen är ny för mig och för den tackar jag kloka Kristina Wargmåne!

Hu orkar ni alla kära mänskliga solstrålar och ljusarbetare i den här vida, ganska mörka världen att så oförtrutet fortsätta jobba på? Själv vill jag betydligt MER än jag orkar numera, men jag märker ju gång efter annan, att ju mer man ger med ren avsikt från hjärterummet, desto mer NY kraft och energi OCH inspiration får man tillbaka. Och den kan då förvisso, se olika ut och visa sig på olika sätt, och man tackar varje gång för det magiska utbytet!

 

Mit hjärtas TACK till alla er som hela tiden, era liv igenom sprider vänlighet, goda omtankar, medmänsklighet och kärlek omkring er! Och min högaktning för den universalnyckel ni alla tycks ha fått med er från början, den som ni så förunderligt kan öppna alla stängda hjärtedörrar med till någons räddning…!

SOM ni och er inspiration till oss andra behövs på den här planeten NU! Jag tror faktiskt att ni och era insatser blir helt avgörande för jordens och mänsklighetens fortlevande och framtid…!

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *