Var kan vi hitta kraften, lugn och tröst när vi som nu mest behöver det…?

Nu behöver vi VERKLIGEN besöka våra KRAFTPLATSER och tanka upp alla inre depåer med MASSOR av healing…!

 

Och den kraftplatsen kan vara allt ifrån en geografisk plats kopplad till ett särskilt minne som lämnat spår av starka kärleksenergier i en människa. Eller ett gammalt kärt, gulnat foto från en händelse som haft stor positiv påverkan på en själv eller nårstående. Inte så sällan kan en särskild person eller ett djur vara den här kraftkällan för någon, och då kan det räcka med att man människor emellan “möts” i ett telefonsamtal för att tanka kraft, och ibland i ett ömsesidigt utbyte. 

En healingplats kan vara mitt i strömmen  av energierna från en återkommande nattdröm med ett härligt och starkt välbehag som går rakt in i hjärtat  och som nog av en anledning ofta överlevt genom många år..

För mig är skogen och all natur den optimala kraftplatsen, och tätt efter det kommer musiken, skrivandet och möten med äkta, goda och snälla osjälviska människor och djur. Kraftplatsens betydelse och inverkan på oss kan vara otroligt stark, och verkar nog både direkt, och i det längre loppet när healingkraften passar bäst in ett sammanhang och får största genomslagkraft i oss.

Men hur känner man då igen en kraftplats och hur vet man vad den finns och när den kommer till oss…? Jo, tänker jag… det vet vi intuitivt för vi har VARIT där förr…! Och vi känner igen själva tilltalet och att det ALLTID är välvilligt och vill vårt allra bästa, sett ur ett större perspektiv och för allt det andra levandes bästa! Vi känner DIREKT igen när de här kraftplatsernas healingenergier rör vid vår själs medvetande, och den beröringen den kan vara rent magisk! 

 

Och för varje ny gång vi återvänder eller möter våra inre kraftenergier så vill vi efteråt, alltid tillbaka dit och uppleva det här härliga på nytt, och DET är, som jag ser det, själva definitionen på en kraftplats / healingkälla!

Och när jag var 5 år hade jag som jag tror, mitt allra första möte med en sån här healingkälla. Det var en härlig vårdag som jag, nyfiken som jag var, tultade in på en gammal granntomt och blev som förtrollad av en stor och trygg granhäck, såna fanns det gott om där jag växte upp på den tiden, och där växte många färgglada vårblommor i det vildvuxna gräset.

 

Och i DET ögonblicket – där och då, kände jag mig fullständigt trygg och älskad i hela min lilla barnakropp! Och det var som om någon såg på mig med väldigt snälla ögon och ville skydda mig. Jag kommer nog aldrig glömma det här tillfället och jag har alltid längtat tillbaka till den här platsen. Och i huvudet reser jag ibland tillbaka dit till barndomens heliga marker och hämtar kraft och hjälp, och det känns alltid lika fint och speciellt. 

 

 

 

 

 

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *