Så här nödlöser en teknisk idiot som jag en rolig uppmaning på FB…

Tyckte det var lite roligt när en fb – vän tipsade om att lägga upp den aktuella profilbilden vid sidan av första, ursprungliga. Men är man som jag helt jädrans värdelös och obildbar på vissa delningar av foton och annat tekniskt… så har inte “nöden nån lag” hihi… 

Så här har ni mig, naturligt och skoningslöst, genomlevd och åldrad från första profilbilden 2012, och fram till den bild från 2016, som är från samma serie och år som min nuvarande profilbild på FB. 

 

Det är inte helt ointressant att verkligen SE vad åren, i den  här åldern gör med utseendet på bara 4 år…En riktigt bred och fullständigt osentimental pensel, jobbar snabbt, effektivt och grundligt med ny förgsättning, tyngdlagen gör sitt och slarvar inte, och dragen liksom byter plats. Tycker det är vemodsvackert, lite roligt och helt okej faktiskt. Och nu har det ju gått 4 år ytterligare…hihi, och jag får väl faktiskt uppdatera profilbilden snart.

Men det kräver ju så mycket förberedelser för en som jag, som aldrig riktigt gillat mig själv och mitt utseende. Det blir banne mig lika omständligt som en mindre fasadrenovering innan jag anser mig vara okej och värdig offentlighetens ljus haha… Men man får bara fortsätta skratta åt sina tokigheter och självbildsskador, för det är ju ändå inte hela världen! 

 

 

 

 

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *