Så himla glad och tacksam för alla er som läser min blogg!

För mig är skrivandet ett måste och nästan på liv och död, för skriver jag inte av mig regelbundet, och det kan som ni har märkt, bli dagligen… så mår jag inte alltid så bra. Det har mer och mer utvecklats till ett kall faktiskt, och jag tror att min gamle farfar i himlen han som också var en skrivarsjäl och något av en diktare faktiskt, är lite stolt över att hans skrivar -gener i någon mån gått i arv till hans sondotter.

Så har det varit sen jag var ung faktiskt och jag har väl bara ett medfött stort uttrycksbehov. Och har man det, och det har förstås så många andra duktiga bloggare också, så blir man så glad och tacksam när man blir läst och får beröra, glädja, stötta, trösta eller ibland bara få bjuda på ett igenkännande, eller kanske till och med lite upplysning om man har tur!

Jag har märkt att jag fått fler läsare och följare och jag vill så gärna ge er alla mitt stora varma TACK för det!

Det är för er alla, ni därute, som jag varje gång skriver och tömmer mitt hjärta och min virriga knopp! Tack för att ni ger mig det uppdraget och det förtroendet, jag ska inte svika er!

Kärlek till er alla, ni ger mig inspiration !

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

11 Comments

 1. Tack fina Ann för att du skriver och delar med dig och för att du alltid själv tar dig tid att kommentera andra så fint.
  Kramar Carola 💗

  • Kära Carola, tack för din vänliga uppskattning! Den uppskattningen vill jag återgälda
   genom att tacka dig för din alltid så mjuka kärleksfulla framtoning i det du själv skriver, det berör och helar!
   Jag gläder mig över ditt tillfrisknande och och imponeras över dina kloka val som främjar
   hälsa och läkning. Och, jag önskar dig det bästa för framtiden och med din andliga fortbildningsresa i gott
   sällskap med Birkan!

  • Tack Fina Alba för din vänlighet! Din blogg är extraordinärt intressant och jag känner
   verkligen din själ i det du skriver! Och jag är så glad för att du nu är läkt och mår bra!

 2. Går med glädje in här och läser. En kvinna jag känner skrev en fin dikt, och jag minns särskilt en rad. “Ord, jag har alltid älskat er”
  Tack för dina ord och klokheter!

  • Mitt tack till dig Eva- Britt! Den diktrad du citerar är så fin och precis så har jag alltid känt…Mitt tack till
   kvinnan som skrev och kram till dig!

 3. Hoppas att din “skrivklåda” håller i sig! Läser alltid dina kloka och tänkvärda
  ord.

 4. Tack Ann 🌹för alla inlägg och ämnen som du tar upp och skriver om , som jag tycker väldigt mycket om att läsa , dem berör mej verkligen.🤗

  • Tack vad roligt att höra Dunjar vad glad jag blir för du läser och uppskattar! Kram till dig!

 5. Tack Ann för att du skriver. Och inte bara skriver, utan delar med oss. Kloka, eftertänksamma tankar som ger djup åt varandet. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *