Så himla glad och tacksam för alla er som läser min blogg!

För mig är skrivandet ett måste och nästan på liv och död, för skriver jag inte av mig regelbundet, och det kan som ni har märkt, bli dagligen… så mår jag inte alltid så bra. Det har mer och mer utvecklats till ett kall faktiskt, och jag tror att min gamle farfar i himlen han som också var en skrivarsjäl och något av en diktare faktiskt, är lite stolt över att hans skrivar -gener i någon mån gått i arv till hans sondotter.

Så har det varit sen jag var ung faktiskt och jag har väl bara ett medfött stort uttrycksbehov. Och har man det, och det har förstås så många andra duktiga bloggare också, så blir man så glad och tacksam när man blir läst och får beröra, glädja, stötta, trösta eller ibland bara få bjuda på ett igenkännande, eller kanske till och med lite upplysning om man har tur!

Jag har märkt att jag fått fler läsare och följare och jag vill så gärna ge er alla mitt stora varma TACK för det!

Det är för er alla, ni därute, som jag varje gång skriver och tömmer mitt hjärta och min virriga knopp! Tack för att ni ger mig det uppdraget och det förtroendet, jag ska inte svika er!

Kärlek till er alla, ni ger mig inspiration !

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *