Till er som läste och har kommenterat gårdagens inlägg där jag skrev om psykopati

En och annan som tog del av det jag nyligen skrev om mina erfarenheter från min far och tankar kring psykopaten och om att vara närstående till en sån, har kommenterat och önskar tips och råd om hur man går vidare i livet efter en sån erfarenhet.

Så fort jag får tid och tillfälle nu framöver, tänker jag skriva om det och också lite om hur man kan fatta mod att bryta upp från en sån relation, rädda och rehabilitera sig själv och sitt liv. Och kanske genom det, också bidra till att en partner med psykopatiska personlighetsdrag i bästa fall, kan komma till en viss…. insikt också gå vidare och genom det i någon mån rädda sig själv.

Håll utkik och gå in och läs när jag lägger in det på bloggen!

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *