Så var det när jag ganska oväntat fick flera svar och namnen på mina andliga hjälpare och vägledare.

Ända sen tidiga tonåren har jag varit nyfiken på den andliga verkligheten och har aldrig tvivlat på att den existerar. Det som jag tror har hindrat mig att komma vidare kan ha varit att jag har haft, och har fortfarande, svårt att släppa tankarna och kunna meditera. Jag har verkligen försökt och varit motiverad, men så många försök har känts som misslyckanden och då har jag tillfälligt lagt de här övningarna på is.

Men om det är nåt som jag verkligen har lärt mig av egen erfarenhet är att var sak har sin tid, och att det som ska ske det händer när det ska och är meningen… och att man aldrig ska ge upp, inte heller låsa sig i förväntningar om att en upplevelse nödvändigtvis måste bli som man själv förväntar sig eller motsvarar ens förväntade bild.

Så för omkring 10 år sen då det började hända en del oförklarliga saker i min omgivning, så satte jag igång med nya meditationsförsök och jag förberedde mig med avslappning och andningsövningar. Och det skulle visa sig bära frukt, men jag fick lära mig att saker kan hända,och att frågor man ställer till de högre sfärerna kan nå fram och bli hörda, och kanalen kan vara öppen och klar och klar fast man tycker att “inget händer” eller att man “gör fel” på nåt vis!

Ett fantastiskt flöde började visa sig när jag började ställa frågor om vilka mina andliga vägledare och guider var och namnen på dem!

Och den typiska androgyna, väldigt speciella rösten som på nåt vis finns i ens eget huvud, men som samtidigt kommer liksom utanför sig själv,svarade och lät mig klart och tydligt få namnen ett efter ett, under olika meditationstillfällen.

Och de här är mina högt värderade andliga guider och vänner:

LEA, eller AHLEA, som var det namn jag först fick till mig. LEA har presenteraterat sig som en ängel genom ett bra medium som jag haft kontakt med. Lea känns som, i den allra bästa bemärkelsen, en teamledare för mig.

SANG heter en asiatisk guide som finns nära mig men som jag än så länge inte vet något mer om.

Och vid min sida har jag också, har jag fått till mig, LINDSAY och NORMA. Och det är intressant eftersom jag oförklarligt, flera gånger fått budskap på engelska till mig….

Jag är så tacksam för att det här fina, kärleksfulla andeteamet  finns för mig, och för allt de har gjort, och gör för mig och mina nära och kära!

Med det här vill jag säga att man aldrig ska ge upp eller tappa hoppet om att nå fram till den goda, förenande andliga kraften ! Fast det ibland kan verka som sändningen är  satt ur funktion! Det handlar bara om tillfälliga avbrott av en anledning som en gång säkert kommer att visa sig…

Vi får våra svar när tiden är mogen, och om vi fortsätter ställa våra frågor och behåller vår öppenhet och tillit. Men andevärlden jobbar sannolikt i högsta synkronicitet med allt annat levande, och allt ska nog stämmas av mot en högre plan för allt och allas bästa.

Så det är tålamod som gäller för oss alla, ibland lite otåliga jordebarn…

 

 

annsandrum

Jag heter Ann, och i mitt Andliga Rum är du varmt välkommen att stiga in! Där kommer du att möta mig i valda delar av min vardag och du kommer garanterat att få ta del av mina bakåtblickar i ett bitvis ganska brokigt liv med mycket glädje men också med en del uppförsbackar. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av möten med människor. Under åren har jag studerat vårdvetenskap, undervisat lite i Kris - och sorgearbete och alltid jobbat hårt för att förbättra och utveckla vård och omsorg av äldre och demenssjuka. med egna koncept har jag också föreläst i ämnet. Under de senaste åren jobbade jag en tid som diakonassistent inom Svenska kyrkan. Jag har alltid skrivit i olika former och är intresserad av andliga och filosofiska frågor och tar gärna ner dem på ett vardagligt plan för att få livsbränsle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *